onsdag den 8. august 2012

Perlehønebryst med citron og timian

Perlehøne opdrættes i stort antal i bl.a. Frankrig, og derfor kan den ikke betegnes som vildt.
Oftest køber man brystet med skind og vingeben, og som ferskvare. Pakken hedder perlehønebryst supreme, og normalt er der 4-5 stykker i en pakke. Smagen minder om kylling, men er dog lidt kraftigere. I forhold til kylling er kødet gyldent og magert. Når man ovnsteger ved høj temperatur bliver skindet mere sprødt.
1 perlehønebryst er nok pr. gæst.
Fremgangsmåde:
Sæt ovnen på 225 grader. Læg perlehønebrystet i en passende, smurt bradepande.
Vend perlehønebrystet i lidt oliven olie, læg det sammen med ½ citron og lidt frisk timian. Herefter drys med salt og peber. Steg kødet i ca. 20 minutter.
God fornøjelse med :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar