Lidt inspiration til en sensommer forret eller salat.
Om det skal være fisk eller fjerkræ bestemmer du selv hvad der skal i, det handler naturligvis om hvad dine smagsløg foretrækker...
Her har vi valgt en forret med blommer som er letsyltede i sukkerlag. Rucola og kørvel som er frisk plukket. Kødet er unghanesoufflé tilsmagt med lidt hvid trøffelolie. Til sidst er der ovnristede knold selleri. Blommerne er et godt modspil, og er med til at løfte retten et niveau op.
God forøjelse med det.
Er der spørgsmål, træffes vi altid på info@stubbs.dk
Gastronomisk hilsen
Stubbs Gastronomi

Stubbs Gastronomi leverer mad ud af huset i Aarhus til private- og erhvervskunder. Vi tilbyder catering til alle slags arrangementer. Siden 2005 har Stubbs Gastronomi leveret til tusindvis af tilfredse kunder i hele Østjylland. Hos Stubbs Gastronomi sætter vi en stor ære i levering af kvalitetsmad ud af huset. Mange af vores kunder har vi serviceret i mange år, og endda helt tilbage fra 2005. Derfor er kvalitet, tillid og levering til tiden vigtige elementer for os.
mandag den 13. august 2012
Stubbs Gastronomi sensommersalat opskrift
Etiketter:
anmeldelse,
buffet,
catering,
catering århus,
gastronomi,
mad,
mad ud af huset,
opskrift,
stubbs,
aarhus
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar