onsdag den 22. august 2012

Persillepesto fra Stubbs Gastronomi

Persillepesto er fantastisk til alt fra råstegte kartofler, grøn salat, kød, fisk, fjerkræ og som tilbehør til brød...Ja man kan blive ved! Hos Stubbs Gastronomi bruger vi det til mange forskellige retter :-)

Det du skal bruge er:

1 bdt. bredbladet persille (Afhængig af hvor meget pesto du vil lave)
Jomfru oliven olie
Økologisk rasp
Alm. eddike
Evt. lidt salt
(Du kan også bruge ristede pinjekerner, parmesan eller prima donna ost, som smagsforstærkere).

Du skal bruge en blender.

Persille blendes fint med olie. Pas på med for meget olie. Det skal helst se lidt koncentreret ud.
Forsat med at blende og tilsat lidt eddike (eddike fremhæver smagen).
Nu skal du tilsat lidt rasp for at binde det hele sammen, og pas på med ikke for meget rasp, da det godt kan tage lidt tid om at absobere.
Smag evt. til med lidt salt.

Du skulle gerne ende med en god omgang lækker pesto. Dog vil jeg anbefale, at du prøver dig lidt frem.

God fornøjelse!
Stubbs Gastronomi


Ingen kommentarer:

Send en kommentar