Persillepesto er fantastisk til alt fra råstegte kartofler, grøn salat, kød, fisk, fjerkræ og som tilbehør til brød...Ja man kan blive ved! Hos Stubbs Gastronomi bruger vi det til mange forskellige retter :-)
Det du skal bruge er:
1 bdt. bredbladet persille (Afhængig af hvor meget pesto du vil lave)
Jomfru oliven olie
Økologisk rasp
Alm. eddike
Evt. lidt salt
(Du kan også bruge ristede pinjekerner, parmesan eller prima donna ost, som smagsforstærkere).
Du skal bruge en blender.
Persille blendes fint med olie. Pas på med for meget olie. Det skal helst se lidt koncentreret ud.
Forsat med at blende og tilsat lidt eddike (eddike fremhæver smagen).
Nu skal du tilsat lidt rasp for at binde det hele sammen, og pas på med ikke for meget rasp, da det godt kan tage lidt tid om at absobere.
Smag evt. til med lidt salt.
Du skulle gerne ende med en god omgang lækker pesto. Dog vil jeg anbefale, at du prøver dig lidt frem.
God fornøjelse!
Stubbs Gastronomi

Stubbs Gastronomi leverer mad ud af huset i Aarhus til private- og erhvervskunder. Vi tilbyder catering til alle slags arrangementer. Siden 2005 har Stubbs Gastronomi leveret til tusindvis af tilfredse kunder i hele Østjylland. Hos Stubbs Gastronomi sætter vi en stor ære i levering af kvalitetsmad ud af huset. Mange af vores kunder har vi serviceret i mange år, og endda helt tilbage fra 2005. Derfor er kvalitet, tillid og levering til tiden vigtige elementer for os.
onsdag den 22. august 2012
Persillepesto fra Stubbs Gastronomi
Etiketter:
anmeldelse,
buffet,
catering,
catering århus,
frokost,
gastronomi,
gourmettallerken,
madlevering,
nem,
opskrift,
persillepesto,
stubbs,
århus
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar